Društvena odgovornost
Nijedan biznis, bio on veliki ili mali, nije odvojen od društva u kome posluje. U tom smislu je jako važno kako se preduzeće ophodi prema potrošačima, životnoj sredini i društvu uopšte. Naš cilj je da kao moderno preduzeće, spremno odgovorimo novim pravilima poslovanja i ulazimo u nove poslovne izazove i poduhvate, na dobrobit potrošača, poslovnih partnera, zaposlenih i cele društvene zajednice, odnosno primenjujući sve postulate DRUŠTVENO ODGOVORNOG POSLOVANJA.

Svesni smo i interne i eksterne dimenzije društvene odgovornosti. Briga o zaposlenima, društvenoj zajednici i životnoj sredini predstavlja jedan od osnovnih postulata našeg ponašanja. Svesni smo da smo deo društva i da je naša funkcija daleko značajnija od pukog stvaranja profita, naročito ukoliko se pođe od šireg koncepta održivog razvoja. U skladu sa svojim mogućnostima trudili smo se svih ovih godina da promovišemo stručnost, ali i etičnost u poslovanju i odnosima sa potrošačima, poslovnim partnerima, lokalnom zajednicom, prirodnom i društvenom sredinom.

Rukovodstvo preduzeća HiI se trudilo da osluškuje interese radnika, koji su svojim predlozima i sugestijama umnogome doprineli uspehu u poslovanju, ali i stvaranju zdrave sredine za rad, uz razvijanje dobrih međuljudskih odnosa. Efekti su vidljivi, i kompanija Hi se može pohvaliti da od svog postojanja, gotovo da nije imala fluktuaciju ljudi. U isto vreme to je višenacionalna sredina, i tri različite nacionalnosti su pokazatelj da se radi o kompaniji koja vodi računa o društvu koje je okružuje, i da je i sama deo njega.

Iako sa prilično iskustva, kompanija Hi je mlada i poletna, što govori i prosek godina zaposlenih, koji je 35. Polna struktura je uglavnom ravnopravna, osim u delu rukovodstva i prodaje gde nežniji (i lepši) pol čini većinu.

U skladu sa svojim mogućnostima trudimo se da pomognemo. Tako smo u prethodnih nekoliko godina bili donatori sledećih ustanova:

  • SOS Dečije selo Sremska Kamenica
  • Dom za decu ometenu u razvoju Veternik
  • Manastir Studenica
  • Manastir Vrdnik
  • Crveni krst

Osim toga bili smo sponzori na sledećim manifestacijama:

  • Međunarodni dečiji muzički festival Školjkice Novi Sad 2006 (www.profest.co.yu)
  • Festival Tancuj Tancuj Gložan
  • Dečje lutkarske predstave vikendom - Merkator-Rodić...

 

     
09.07.2015
 
 
Bibo party program

U našu ponudu uvrstili smo party program renomiranog italijanskog proizvođača Bibo

 
   
19.08.2013
 
 
Portugalski pizza sos Iska 4250ml

Novo u ponudi preduzeca Hi je portugalski sos za pizze.Namenjen je svim picerijama i restoranima.

Specificnost ovog proizvoda je sto je pravljen od svezih plodova paradajza kao i blag ukus tako da kupac sam moze dodati zacine i odrediti jacinu proizvoda.

Tezina proizvoda je 4250ml a u transportnom pakovanju je 6 kom.

 
   

 
 
 
 

 
     
Copyright 2009. HI NOVI SAD d.o.o.. All rights reserved
 
Design Ivana Jendžić. Web made by Site factory studio, autumn 2009