Misija i vizija
U saradnji sa partnerima, ali i sa renomiranim konsultantima, marketing agencijama i principalima-poznatim svetskim proizvođačima, razvili smo i posebnu filozofiju poslovanja. Naime, u svom poslovanju, još od osnivanja 1991. godine, uvažavamo i stalno se prilagođavamo zahtevima tržišta i kupaca. Trudimo se da u svim segmentima rada pružimo visok kvalitet proizvoda, ali i usluga. Posebno smo fokusirani na građenje partnerskih odnosa sa svim učesnicima u procesu razmene i sa finalnim potrošačima. Krajnji cilj je stvaranje vrednosti za sve strane sa kojima sarađujemo.

NAŠA MISIJA JE profesionalno i profitabilno zadovoljavanje potreba i želja finalnih potrošača u prehrambenim i neprehrambenim kategorijama okrenutim savremenom potrošaču i modernom načinu života. Na tom putu razvijamo dugoročne odnose saradnje sa svim ključnim poslovnim partnerima. Naše ime je simbol dobrog i korektnog poslovanja.

NAŠA VIZIJA JE dalji rast naše kompanije koja će biti distributer renomiranih proizvođača iz inostranstva, kako na području Srbije, tako i u okolnim zemljama, a u isto vreme će i sama u skladu sa potrebama biti proizvođač određenog broja poznatih i preferiranih marki. Želimo da stvorimo kompaniju koja će u Jugoistočnoj Evropi biti prepoznatljiva po profesionalnom i etičkom pristupu poslu, i koja će biti cenjena u poslovnoj, stručnoj i široj javnosti. Naše ime biće simbol dobrog i korektnog poslovanja. Cilj nam je da dobrom distribucijom i logistikom u Srbiji i okolnim zemljama, omogućimo da proizvodi dođu do krajnjih korisnika u mesto, u vreme i na način koji njima odgovara, te po ceni koja je adekvatna kvalitetu proizvoda, vrednosti koju pružamo i mogućnostima potrošača.


 

     
04.04.2019
 
 
Pravilnik foto-konkursa

OPŠTI USLOVI UČEŠĆA I PRАVILА TAKMIČENJA

FOTO KONKURS “Hi”

 1. NAZIV, SEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI U POGLEDU ORGANIZATORA KONKURSA

 Organizator Foto konkursa je Hi doo., Vladike Ćirića 30, 21000 Novi Sad, Srbija (u daljem tekstu

Organizator); Medijski pokrovitelj je Kuhinjica.

2. NAZIV I SVRHA KONKURSA

 Foto konkurs se organizuje pod nazivom: “Hi zakuvavanje” (u daljem tekstu: Konkurs), u cilju promocije

samog Brenda Organizatora.

 
 
 
   
09.07.2015
 
 
Bibo party program

U našu ponudu uvrstili smo party program renomiranog italijanskog proizvođača Bibo

 
   
19.08.2013
 
 
Portugalski pizza sos Iska 4250ml

Novo u ponudi preduzeca Hi je portugalski sos za pizze.Namenjen je svim picerijama i restoranima.

Specificnost ovog proizvoda je sto je pravljen od svezih plodova paradajza kao i blag ukus tako da kupac sam moze dodati zacine i odrediti jacinu proizvoda.

Tezina proizvoda je 4250ml a u transportnom pakovanju je 6 kom.

 
   

 
 
 
 

 
     
Copyright 2009. HI NOVI SAD d.o.o.. All rights reserved
 
Design Ivana Jendžić. Web made by Site factory studio, autumn 2009