Istorijat

Preduzeće "Hi" d.o.o. je osnovano 20.06.1991. u Novom Sadu. Osnovna delatnost preduzeća je spoljna i unutrašnja trgovina. U svom razvoju bavili smo se uvozom i preradom higijensko papirne galanterije u periodu od 1991. do 1995. godine.

Od 2001. Počinje saradnju sa multinacionalnom kompanijom I. Schroeder KG iz Nemačke i postajemo uvoznici i distributeri konzervirane ribe, voća i povrća robne marke Iska.

Od 2007. Počinje saradnja sa multinacionalnom kompanijom Metsa Tissue iz Slovačke i postajemo uvoznici i distributeri higijensko papirne galanterije robne marke Tento i Lambi.

Od 2008. Počinje saradnja sa kompanijom Žitoproizvod iz Hrvatske i postajemo uvoznici i distributeri sveže testenine njoke.

Od 2008. Počinje saradnja sa VM 2 i postajemo uvoznici i distributeri smeđeg šećera od šećerne trske robne marke Lara i Bayando.

Od 2010. Počinje saradnja sa kompanijom PAIF iz Italije i postajemo uvoznici i distributeri plastične galanterije (plastičnih čaša, tanjira i pribora za jelo).

Pored svih ovih kompanija koje zastupa preduzeće Hi je razvilo i sopstvene robne marke u okviru portfolija koji radi: Stela di mare konzervirana tunjevina, Magico u okviru kojeg se nalazi konzervirano povrće, sveža testenina njoke i palmino ulje.

Početak preduzeća "Hi" Novi Sad bio je "one man show". Sadašnji vlasnik bio je jedini zaposleni. Danas imamo 20 stalno zaposlenih i saradnika pod ugovorom.

Renomirani poslovni partneri u inostranstvu i njihov uspeh ideja su vodilja i nama, ali i obaveza da i dalje rastemo i razvijamo se, prateći rast svojih principala, ali i želje svojih klijenata i potrošača.

Preduzeće "Hi" iz Novog Sada posluje sa najvećim svetskim i domaćim trgovinskim lancima u Srbiji, ali i sa mnogobrojnim veleprodajama i maloprodajama, te renomiranim hotelima, ugostiteljskim objektima, fast-food sistemima itd. Naša referentna lista ima preko 300 imena. Svojim vozilima, dostavljajući robu našim poslovnim partnerima, godišnje prelazimo preko 2.000.000 km.

Posedujemo 2 kombi vozila sa specijalnim režimom temperature od 0-6 stepena celzijusa za prevoz sveže testenine, 3 kombi vozila velike zapremine za prevoz papirne galanterije i konzerviranih proizvoda i kamion za prevoze većih količina robe, a takođe smo opremljeni i sa 2 mini vana za razvoz manjih narudžbina, uz naravno određeni broj službenih putničkih automobila.


 

     
04.04.2019
 
 
Pravilnik foto-konkursa

OPŠTI USLOVI UČEŠĆA I PRАVILА TAKMIČENJA

FOTO KONKURS “Hi”

 1. NAZIV, SEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI U POGLEDU ORGANIZATORA KONKURSA

 Organizator Foto konkursa je Hi doo., Vladike Ćirića 30, 21000 Novi Sad, Srbija (u daljem tekstu

Organizator); Medijski pokrovitelj je Kuhinjica.

2. NAZIV I SVRHA KONKURSA

 Foto konkurs se organizuje pod nazivom: “Hi zakuvavanje” (u daljem tekstu: Konkurs), u cilju promocije

samog Brenda Organizatora.

 
 
 
   
09.07.2015
 
 
Bibo party program

U našu ponudu uvrstili smo party program renomiranog italijanskog proizvođača Bibo

 
   
19.08.2013
 
 
Portugalski pizza sos Iska 4250ml

Novo u ponudi preduzeca Hi je portugalski sos za pizze.Namenjen je svim picerijama i restoranima.

Specificnost ovog proizvoda je sto je pravljen od svezih plodova paradajza kao i blag ukus tako da kupac sam moze dodati zacine i odrediti jacinu proizvoda.

Tezina proizvoda je 4250ml a u transportnom pakovanju je 6 kom.

 
   

 
 
 
 

 
     
Copyright 2009. HI NOVI SAD d.o.o.. All rights reserved
 
Design Ivana Jendžić. Web made by Site factory studio, autumn 2009